Завершились змагання з волейболу

18 листопада 2016 року завершились районні змагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх закладів, організаторами яких виступили відділ освіти райдержадміністрації, Деснянська та Кіптівська об’єднані територіальні громади.

Всього участь в змаганнях взяли 19 команд з 18 навчальних закладів.

У фінальному поєдинку, який проходив у стінах Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, за звання кращого між собою змагалися команди Остерської гімназії Козелецької районної ради, Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст. Деснянської селищної ради, Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Козелецької районної ради, Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст. Козелецької районної ради, Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст. Кіптівської сільської ради.

За підсумками перше місце виборола команда із Десни (керівники Сергій Павлович Мотєв та Олег Іванович Корзаченко), друге – команда з Патют (керівник Сергій Миколайович Запека), третє – команда Козелецької ЗОШ № 3(керівник Тетяна Іванівна Монастирська). Переможці та призери нагороджені грамотами від приватного адвоката М.В. Гуца, а команда Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – перехідним кубком від ПП «Софія» та медалями.

Кращими гравцями змагань стали: Денис Костюченко, Едуард Корнієнко з Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Микола Запека з Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст., Вадим Лось, Володимир Парахонський з Остерської гімназії , Артем Савенок, Артем Амельницький з Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Юні волейболісти залишились задоволені участю в змаганнях та, за їх словами, з нетерпінням чекатимуть наступного чемпіонату з баскетболу в грудні цього року.

Оргкомітет та учасники змагань щиро вдячні за допомогу в проведенні та судійстві голові федерації волейболу району Анатолію Адаменку, члену федерації волейболу, ветерану спортивного руху району Леоніду Пилиповичу Крупенку, вчителю фізичного виховання Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимиру Галіченку та завгоспу Козелецької ДЮСШ Володимиру Дмитрієву.

Районні змагання з волейболу серед школярів Козелецького району, 2016 рік Районні змагання з волейболу серед школярів Козелецького району, 2016 рік

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.