Директор Козелецької гімназії № 1 Людмила Павленко здобула перемогу у Восьмому Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті»

У Київському Палаці дітей та юнацтва 25-27 жовтня 2016 року проходив Восьмий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який представляє досягнення національних і закордонних навчальних закладів; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем сучасного розвитку освіти. та Четверта виставка закордонних навчальних закладів та агенцій «World Edu».

Мета форуму – організація єдиного інформаційного простору для збагачення освітньої практики сучасними формами та досвідом інноваційної діяльності, презентації нових педагогічних технологій, інноваційних проектів.

У роботі форуму взяли участь 538 представників із 24 регіонів України, Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн.

Учасниками форуму від області стали Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського (ректор Заліський А.А.), Козелецька гімназія № 1 Козелецької районної ради (директор Павленко Л.І.), Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради (директор Шевчук Т.М.), Ріпкинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Ріпкинського району (директор Лебедко С.А.).

У роботі форуму взяв участь Конопацький М.А., начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Варто зазначити, що делегацію педагогів Козелецької гімназії № 1 очолила Жидкова В.І., заступник голови Козелецької райдержадміністрації.

Форум урочисто відкрив Кремень В.Г., Президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАН України, академік НАПН України, доктор філософських наук, професор, який став першим відвідувачем виставки навчальних закладів Чернігівщини.

Перед учасниками форуму було презентовано Національну доповідь про стан і перспективи розвитку освіти України.

Крім того, проводився конкурс творчих робіт у дев’яти номінаціях, на який було подано більше 380 робіт для їх оцінки експертними комісіями. У номінацій «Інноваційні підходи до впровадження медіаосвітніх технологій для підвищення якості освітньої діяльності» з роботою ««Запровадження курсу «Медіакультура особистості» як засіб розвитку соціальних компетентностей учнів» директор гімназії Людмила Павленко здобула перемогу й отримала диплом І ступеня.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 774

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.