Директор Козелецької гімназії № 1 Людмила Павленко увійшла до складу "директорської сотні" України

28 серпня 2015 року у Київському міському будинку учителя відбулась нарада за участю Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з директорами загальних середніх навчальних закладів України, учні яких показали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. У нараді взяли участь Голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич, перший заступникміністраІнна Совсун, заступник міністраПавло Полянський.

Під час наради також відбулося відзначення директорів ста шкіл України, учні яких показали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови.

Чернігівську область представляли три директори: Бобровицької гімназії, Прилуцької гімназії та Козелецької гімназії №1Людмила Павленко.

За словами Міністра освіти і науки Сергія Квіта, результати зовнішнього незалежного оцінювання – це показник щоденної кропіткої праці вчителя, його професіоналізму викладання матеріалу та вміння допомогти кожному учню. Міністр особливо підкреслив значення української мови.

Як зазначив Сергій Квіт, рідна мова є тією перлиною, котра визначає культурну спадщину народу. «Наші вчителі української мови множать культурну спадщину, навчаючи дітей не просто правилам, а любові до рідної мови», - наголосив Міністр.

Голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич підкреслила, що стратегічним ресурсом нашої освіти є вчителі української мови, ті люди, які розбудовують національну ідентичність кожного громадянина України.

«Сьогодні особливий і в багатьох значеннях символічний день. Адже саме сьогодні ми відзначаємо керівників шкіл, випускники яких показали найкращі результати ЗНО з української мови. І це не просто День однієї людини. Адже ми вшановуємо не лише конкретного директора, нехай їх і сотня – «директорська сотня», а сотню колективів учителів» – зазначив Сергій Квіт.

За високі показники у роботі колективи навчальних закладів були відзначені Подяками та цінними подарунками від Міністерства освіти та науки України.

Людмила Павленко - директор Козелецької гімназії № 1Людмила Павленко - директор Козелецької гімназії № 1Людмила Павленко - директор Козелецької гімназії № 1

Кiлькiсть переглядiв: 986

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.