Зустріч дітей із Головою Верховної Ради

18 грудня 2015 року з нагоди Дня святого Миколая діти з усіх куточків України – сироти, героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО – були запрошені на зустріч із Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом.

Делегацію від Козелеччини у складі 4-х дітей загиблих воїнів АТО із сел. Десна (Надія Женжеруха, Крістіна Музика, Володимир Рвачов, Борис Тищенко) очолювала директор Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лідія Миронова.

Спочатку для дітей провели екскурсію у Верховній Раді, потім волонтери організували цікаве дозвілля, розважаючи малечу від 9-11-ти років.

Незабутніми були зустрічі друзів, пов’язаних горем втрати, які потоваришували під час оздоровлення в Польщі, Карпатах, проходячи реабілітаційний курс.

Велике враження на дітей справила сесійна зала, де вони зустрілися зі святим Миколаєм, поспілкувалися з ним, демонструючии свої розумові здібності, декламуючи вірші. Як годиться, св.Миколай вручив дітворі подарунки.

У сесійній залі Володимир Гройсман з радістю привітав присутніх з наступаючим святом, побажав дітям миру, гараздів, добра, злагоди. Голова Верховної Ради розповів про щоденну працю народних депутатів, вислухав дітей, поцікавився, про що мріють юні українці. Деснянці також поділилися своїми бажаннями і мріями: Володимир Рвачов хоче спортивний велосипед, Надія Женжеруха мріє про повернення живого тата, а Крістіна Музика і Борис Тищенко, як і більшість дітей, – бажають миру в Україні.

Володимир Гройсман запропонував учасникам зустрічі проголосувати системою «Рада» за прийняття закону "Про здійснення усіх мрій", закону "Про мир в Україні" та закону "Про європейське майбутнє України". На радість усіх присутніх, закони набрали абсолютну більшість - 250 і 280 дитячих голосів, тож усі сподіваються, що всі добрі мрії та бажання дітей України здійсняться і в нашій країні запанує мир і добробут.

Керівник Парламенту побажав дітям бути щасливими, аби все в житті у них складалося якнайкраще. «Бажаю вам успіхів, добра і виконання тих трьох законів, які ми разом ухвалили», - сказав він.

На згадку про неординарну подію дітлахи сфотографувалися з Головою Верховної Ради та всі разом з хором Апарату Верховної Ради України заспівали Гімн України, а потім помилувалися головною ялинкою країни.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 746

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.