Директор Козелецької гімназії № 1 Людмила Павленко-лауреат премії Софії Русової

28 вересня 2016 року інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації з нагоди професійного свята, а також для вшанування лауреатів премій імені Софії Русової та імені Георгія Воронного.

До участі в урочистостях долучилася заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталія Романова, голова обласної ради Ігор Вдовенко, начальник Управління освіти і науки Микола Конопацький, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Матвеєва, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Анатолій Заліський.

На спільному засіданні колегії Управління освіти і науки облдержадміністрації та комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери було визначено 20 найкращих представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів і 5 представників вищих навчальних закладів.

Серед лауреатів була і директор Козелецької гімназії № 1 Козелецької районної ради – Людмила Іванівна Павленко. Педагогічна громадськість Козелеччини вітає Людмилу Іванівну з такою нагородою та бажає й надалі залишатися лідером у педагогічній діяльності нашого району, області й України.

Кiлькiсть переглядiв: 897

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.