Районні змагання з волейболу

20 листопада 2015 року в спортивній залі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулися районні змагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. В змаганнях брали участь команди 14 шкіл та гімназій району.

До фіналу увійшли шість кращих команд:

Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ( вчителі фізичного виховання Мотєв Сергій Павлович та Корзаченко Олег Іванович),

Остерської гімназії ( вчитель Пташник Валерій Миколайович), Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (вчителі Монастирська Тетяна Іванівна та Сакун Світлана Миколаївна),

Хрещатенської ЗОШ І-ІІІ ст.( вчитель Лапа Роман Олександрович), Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Запека Сергій Миколайович)

Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ст. (вчитель Мисливець Сергій Олександрович).

В змаганнях брали участь змішані команди, але разом з тим майстерністю дівчата не поступались юнакам, сміливо брали важкі подачі, особливо дівчата з команди Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ступенів. До речі це єдина команда, яка ввійшла до фіналу з числа шкіл І-ІІ ступенів.

Хотілось би відмітити команду Хрещатенської ЗОШ І-ІІІ ст., до складу якої входили учні 7 класу.

В напруженій боротьбі перше місце здобула команда Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге-команда Остерської гімназії, третє - команда Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Перехідний кубок та грамоти переможцям вручили директор ПП «Софія» Олександр Петрович Набільський ( який виступив також спонсором змагань) та директор Козелецької дитячо-юнацької школи Віктор Анатолійович Сергієнко.

Благодійну допомогу в організації змагань надав приватний підприємець, адвокат Микола Васильович Гуц.

Змагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Козелецького району 20.11.2015 рокуЗмагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Козелецького району 20.11.2015 рокуЗмагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Козелецького району 20.11.2015 року

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.