Змагання волейболістів

13 грудня 2013 року в спортивному залі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 вперше за багато років проходили районні змагання з волейболу серед школярів. Ініціаторами та організаторами змагань були Козелецька та Остерська ДЮСШ. В змаганнях взяли участь 19 шкіл району. Шість кращих команд увійшли до фіналу: Деснянської гімназії, Остерської гімназії, Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 , Хрещатенської ЗОШ І-ІІІ ст., Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ст.
Змагання показали, що наші учні досить підготовлені до проведення районних змагань та участі в обласних змаганнях з цього виду спорту. В запеклій боротьбі перше місце здобула команда Деснянської гімназії, друге-команда Хрещатенської ЗОШ І-ІІІ ст., третіми була команда Остерської гімназії.
Кращим гравцем змагань стала учениця Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ст. Росохатська Зоя, своєю майстерністю та завзятістю підкорила суддівську колегію та всіх уболівальників.
Команди-переможці змагань були нагороджені грамотами від Козелецької ДЮСШ.

Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з волейболу на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3

Кiлькiсть переглядiв: 391

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.