Святкування Дня Європи

З нагоди Дня Європи в Україні 11 травня цього року у навчальних закладах району пройшли тематичні заходи.

Зокрема, в Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулася церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України.

Цього дня в усіх класах перші уроки розпочалися з п’ятихвилинної інформації про традицію відзначення Дня Європи. А члени Євроклубу «Галактика» (керівник Тетяна Музика) організували урочисту лінійку. На будівлі навчального закладу, як і по всій Україні, о 12:00 замайоріли Державний Прапор та Прапор Європейського Союзу.

Учасники Євроклубу провели віртуальну подорож «Європа – наш спільний дім», яку презентували у формі інформаційної виставки.

До речі, шкільний Євроклуб «Галактика» 8 років плідно та творчо займається дослідницькою діяльністю про європейські країни, їх культуру, традиції, проводить зустрічі з євроклубівцями інших шкіл району та області, бере участь у конференціях на європейську тематику, євроквестах. Але головною діяльністю є спілкування, обмін досвідом з однолітками різних країн, що розширює знання, згуртовує колектив.

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 496

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.